mrfirehand.com
HU EN
GyőriNemzetközi
BoogieWoogie
Fesztivál
A Boogie-Woogie, a Blues
és a feledhetetlen szórakozás fesztiválja
MUNGO JERRY Christoph Steinbach
Nicolle Rochelle Albert Koch Pleszkán Écska
Grzegorz & Agnieszka Rasmus & Tove
Koch Barnabás Zink Ferenc Dániel Balázs
december, 2017
07-08-09
Jegyrendelés Jegyrendelés
Hírlevél Hírlevél

Mi is az a Boogie Woogie?

Zene, tánc, életérzés… A 30-as és 40-es évek Amerikájának ez a pezsgő és vidám zenei stílusa lüktetésével, ritmusosságával és virtuozitásával az első pillanattól fogva magával ragadja hallgatóját.

Üzenjen nekünk! Üzenjen nekünk!

Írja meg véleményét, javaslatait és ötleteit a fesztivál szervezőinek!
Előre is köszönjük!
Mehet
Még több kép »

Képgaléria

2009 - Boogie Show2013 - Boogie Afterparty2010 - Boogie Show2012 - Boogie Christmas2013 - Boogie Christmas
2008 - Boogie Show2014 - Boogie Show (5th december)2009 - Előkészületek & Afterparty2011 - Tánc workshop2011 - Boogie Show
Még több videó »

Videók

 
Boogiefeszt  »  Boogiefeszt

Boogiefeszt

10. Jubileumi Boogiefeszt
Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál

JUBILEUMI BOOGIE SHOW

A 10. Boogiefeszt egy nagyszabású koncertshow-val ünnepli a jubileumi évfordulót a győri Audi Arénában! A fesztivál sztárvendége az In The Summertime c. világsláger szerzője és előadója: MUNGO JERRY lesz. A tíz éves töretlen sikersorozat és teltházas előadások után a boogie woogie mesterei az eddigi évek legizgalmasabb koncertjével készülnek. Az előadáson a műfaj legrangosabb külföldi művészei, a hazai zenei élet kiemelkedő zenészei, valamint profi világbajnok táncosok és meglepetésvendégek fogják szórakoztatni a közönséget. A rendkívül pörgős és sok humorral fűszerezett, egész estés show-műsor keretében izgalmas zongorapárbajokat és zenei bravúrokat is hallhat a közönség. Pergő ritmusok, féktelen hangszerszólók, páratlan énekhang és a lépegető basszus garantálják, hogy mindenkinek „boogie legyen a lábában”! A látványos és akrobatikus táncmozdulatoknak köszönhetően a táncosok lábát éppolyan nehéz lesz követni, mint a virtuóz zongoristák kezének mozgását. A nagykoncert csúcspontjaként Mungo Jerry világsztárral együtt mindenki közösen énekelheti legnagyobb slágereit.

A koncert házigazdája a Dániel Balázs Boogie Woogie Trió, Magyarország elsőszámú boogie woogie zenekara.

A két részes előadáson egyaránt láthatóak és hallhatóak lesznek az elmúlt 10 év legsikeresebb dalai és show elemei, de a főszervező számos újdonsággal és meglepetés produkcióval is készül a jubileumi előadásra. A fesztiválra 7 országból 12 fellépő érkezik.

HELYSZÍNEK

A 10. Jubileumi Boogiefeszt – Boogie Show nagykoncertjének az Audi Aréna Győr ad otthont. Megszokott boogie woogie hangulat új helyszínen! A nagyszabású előadáson a meghívott sztárvendég mellett az eddigi fesztiválok legkiválóbb fellépői fogják szórakoztatni a nagyérdeműt.

Az Audi Aréna Győrben eddig még nem használt újszerű nézőtér kialakítás! Minden eddiginél közelebb hozzuk a színpadot és az élményt a nézőkhöz! A színpad új helyének köszönhetően közvetlenebb és intenzívebb élményt nyújtunk a koncertre ellátogatóknak.

A Boogie Cocktail programnak a Rába Hotel Étterem biztosít elegáns helyszínt. A város szívében lévő hangulatos étterem a finom falatok mellett külön táncparkettel is várja a műfaj kedvelőit.

A fesztiválindító ingyenes Boogie Christmas rendezvény a hagyományokhoz hűen a város legnagyobb bevásárlóközpontjában, az ÁRKÁD Győr-ben kerül megrendezésre. A minden évben nagy érdeklődésre számot tartó program idén is garantálja a jókedvet az adventi forgatagban.

A Boogiefesztnek köszönhetően Győr a boogie woogie magyarországi fővárosává vált. A város számos látnivalót és kikapcsolódási lehetőséget kínál a fesztiválra látogatóknak.

PROGRAMOK

A három napos fesztivál több izgalmas programot is kínál: ingyenes fesztiválindító koncertet, vacsorával egybekötött zenés-táncos estet és a jubileumi nagykoncertet. Tekintse meg az összes programot ide kattintva!

Boogie Christmas: 2017. december 7.

Boogie Cocktail: 2017. december 8.

Jubileumi Boogie Show: 2017. december 9.

JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A 10. Jubileumi Boogiefeszt rendezvényeire jegyek kaphatók a jegy.hu háűlózatán.

Boogie Show: https://www.jegy.hu/program/10-jubileumi-boogiefeszt-boogie-show-sztarvendeg-mungo-jerry-82753

Boogie Cocktail: https://www.jegy.hu/program/10-jubileumi-boogiefeszt-boogie-cocktail-82755

SZÁLLÁS

A fesztivál látogatóinak a Rába Hotel City Center kínál kedvezményes "Boogie csomag" szállást.

Standard egyágyas szoba 1, vagy 2 éjszakára: 14.600 Ft + ifa / éj

Standard egyágyas szoba 3 éjszakára: 13.200 Ft + ifa / éj

Standard kétágyas szoba 1, vagy 2 éjszakára: 17.200 Ft + ifa / éj

Standar kétágyas szoba 3 éjszakára: 15.600 Ft + ifa / éj

Háromágyas szoba 1, vagy 2 éjszakára: 26.600 Ft + ifa / éj

Háromágyas szoba 3 éjszakára: 25.600 Ft + ifa / éj

További információ: https://www.danubiushotels.com/hu/szallodak-gyor/hotel-raba

 

Jó szórakozást kívánunk!

 

Dániel Balázs

Szervezők