mrfirehand.com
HU EN
GyőriNemzetközi
BoogieWoogie
Fesztivál
A Boogie-Woogie, a Blues
és a feledhetetlen szórakozás fesztiválja
Axel Zwingenberger Mr. Boogie Woogie
The Easy Babies Meglepetésvendégek
Ludovic & Stacy Jérémy & Mélanie
Koch Barnabás Zink Ferenc Dániel Balázs
december, 2018
06-07-08
Jegyrendelés Jegyrendelés
Hírlevél Hírlevél

Mi is az a Boogie Woogie?

Zene, tánc, életérzés… A 30-as és 40-es évek Amerikájának ez a pezsgő és vidám zenei stílusa lüktetésével, ritmusosságával és virtuozitásával az első pillanattól fogva magával ragadja hallgatóját.

Üzenjen nekünk! Üzenjen nekünk!

Írja meg véleményét, javaslatait és ötleteit a fesztivál szervezőinek!
Előre is köszönjük!
Mehet
Még több kép »

Képgaléria

2013 - Boogie Cocktail2014 - Boogie Afterparty (december 5.)2014 - Boogie Workshop2010 - Előkészületek & Afterparty2013 - Boogie Workshop
2011 - Tánc workshop2014 - Boogie Show (december 6.)2014 - Boogie Christmas2012 - Boogie Afterparty2010 - Boogie Show
Még több videó »

Videók

 
Boogiefeszt  »  Boogiefeszt

Boogiefeszt

11. Boogiefeszt
Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál

A nagy sikerű jubileumi fesztivál után idén is megnyitja kapuit a Boogiefeszt, ezúttal már a 11. alkalommal. A hagyományokhoz híven a boogie woogie legkiválóbb hazai és külföldi fellépői érkeznek Győrbe. A Boogie Show nagykoncertek visszatérnek megszokott helyükre, hiszen a vérbeli blues számok és őrületes tempójú boogie-k újra a Richter-teremben várják a rajongókat. Pörgős hangszerszólók, akrobatikus táncmozdulatok, jókedv és hamisítatlan boogie woogie hangulat. Erre számíthat mindenki a 11. Boogiefeszten! Itt bármi megtörténhet… és meg is fog!

A 11. Boogiefeszt programkínálata idén is minden érdeklődő számára tartogat nézni-, hallgatni- és táncolnivalót. Akik először találkoznak ilyen vérpezsdítő dallamokkal, azok is könnyen ráhangolódhatnak a boogie ritmusára, hiszen december 6-án egy ingyenes koncerttel veszi kezdetét a fesztivál az ÁRKÁD üzletházban. A Boogiefeszt várva várt nagykoncertje, a Boogie Show 2018-ban ismét több alkalommal kerül megrendezésre, hogy mindenki részesülhessen a boogie hangulatból. Idén a pénteki és szombati nagykoncertek zenei programja megegyezik, azaz teljes egészében egyforma előadást láthat pénteken és szombaton a közönség! Az állótapsos őrület szokás szerint nem ér véget az esti koncertek utolsó hangjaival. Szombat este Boogie Afterparty várja azokat, akik beleszerettek a műfajba, és éreznek még magukban annyi energiát, hogy akár hajnalig ropják. Ne hagyja ki idén sem a Boogiefeszt programjait!

A koncertek házigazdája a Dániel Balázs Boogie Woogie Trió, Magyarország elsőszámú boogie woogie zenekara.

HELYSZÍNEK

A 11. Boogiefeszt fő eseményének a Richter-terem ad otthont. Idén a pénteki és szombati nagykoncertek zenei programja megegyezik, azaz teljes egészében egyforma előadást láthat pénteken és szombaton a közönség!

A fesztiválindító ingyenes Boogie Christmas rendezvény a hagyományokhoz hűen a város legnagyobb bevásárlóközpontjában, az ÁRKÁD Győr-ben kerül megrendezésre. A minden évben nagy érdeklődésre számot tartó program idén is garantálja a jókedvet az adventi forgatagban.

A Boogie Afterparty program az El Paso Táncstúdióban lesz, ahol nagy tánctér várja a szórakozni vágyókat.

A Boogiefesztnek köszönhetően Győr a boogie woogie magyarországi fővárosává vált. A város számos látnivalót és kikapcsolódási lehetőséget kínál a fesztiválra látogatóknak.

PROGRAMOK

A három napos fesztivál több izgalmas programot is kínál. Tekintse meg az összes programot ide kattintva!

Boogie Christmas: 2018. december 6.

Boogie Show: 2018. december 7. és 8.

Boogie Afterparty: 2018. december 8.

JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A 11. Boogiefeszt rendezvényeire még nem indult el a jegyértékesítés.

SZÁLLÁS

A fesztivál látogatóinak a Rába Hotel City Center kínál kedvezményes "Boogie csomag" szállást.

További információ: https://www.danubiushotels.com/hu/szallodak-gyor/hotel-raba

 

Jó szórakozást kívánunk!

 

Dániel Balázs

Szervezők