Boogiefeszt 2022

Minden információ egy helyen az idei fesztiválról

Benne van a boogie a lábadban?

Magyarország legnagyobb boogie woogie fesztiválja ismét Győrben!

Tudod, mi az a boogie woogie életérzés? Tarts velünk idén decemberben a 14. Boogiefesztre és garantáltan fergeteges élményben lesz részed. Vigyázat, függőséget okozhat!

Ha velünk tartasz a kétnapos fesztivál valamely programján, részed lesz fülbemászó dallamokban, zenei bravúrokban, hamisítatlan blues számokban, boogieban és woogieban. A színpadon számos neves hazai és külföldi előadó biztosítja a felejthetetlen hangulatot. A fellépők között lesz egy briliáns apa-lánya duó és egy különleges hangszerekkel tarkított blues trió is a házigazda zenészek mellett. Sőt, egyenesen Amerikából érkezik a Blues Királynője, Juwana Jenkins énekesnő. A meglepetésvendégekről még nem is beszélve.

Itt bármi megtörténhet… és meg is fog!
 
rendkívül pörgős és sok humorral fűszerezett műsor házigazdája idén is a Dániel Balázs Trió. A rendszeres fesztiválra járók tudják, hogy minden évben vadonatúj műsorral készülnek, és ez idén sem lesz másként.

2022. december 2-3-án garantáltan felhőtlen szórakozásban lesz része azoknak, akik ellátogatnak a Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál programjaira.

A rendezvény fővédnöke: Dr. Dézsi Csaba András, Győr Megyei Jogú Város Polgármestere.

Töltődjön fel zenével és boogie woogie-val a 14. Boogiefeszten!

szórakozásjókedvzenei bravúroknemzetközifesztiválvirtuóz hangszerszólókhumor

Helyszínek

A 14. Boogiefeszt fő eseményének a Richter-terem ad otthont. A pénteki és szombati nagykoncertek zenei programja megegyezik, azaz teljes egészében egyforma előadást láthat pénteken és szombaton a közönség!

A Boogie Afterparty program az El Paso Táncstúdióban lesz, ahol nagy tánctér várja a szórakozni vágyókat.

A Boogiefesztnek köszönhetően Győr a boogie woogie magyarországi fővárosává vált. A város számos látnivalót és kikapcsolódási lehetőséget kínál a fesztiválra látogatóknak.
rolloverbeethoven.jpg
mamadontwant.jpg

Programok

A két napos fesztivál több izgalmas programot is kínál. Tekintse meg az összes programot ide kattintva!

Boogie Show: 2022. december 2. és 3.

Boogie Afterparty: 2022. december 3.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülhess a legfrissebb eseményekről és bejelentésekről!

Támogatóink