Boogiefeszt 2024

Minden információ egy helyen az idei fesztiválról

Benne van a boogie a lábadban?

Magyarország legnagyobb boogie woogie fesztiválja idén is visszatér, hogy egy felejthetetlen hétvégét szerezzen minden érdeklődő számára. A 16. Boogiefeszten élőzenés táncos est, fergeteges kétrészes koncert show és afterparty is vár rád, hiszen a programok mindenkinek tartogatnak nézni-, hallgatni- és táncolnivalót.

Jöhetsz egyedül, párban, családdal, barátokkal, vagy akár egy nagyobb társasággal! Csak lazíts és bugizz velünk!

Képzeld magad elé, amint három fantasztikus billentyűvirtuóz egyszerre játszik egy hangversenyzongorán, közben a szaxofonos recsegteti, a dobos pergeti, a pöttyös szoknyás táncosok pedig épp a levegőbe ugranak. Ilyen biztos, hogy lesz az idei Boogie Show előadáson! És még sok minden más is! Mire számíthatsz a Boogiefeszten?

Ismét láthatod Edwin Kimmler zenészt, aki három hangszeren is tud játszani és egy igazi showman a színpadon. Élőben hallhatod Jörg Hegemann - a klasszikus boogie woogie nagy mesterének - energikus zongorajátékát. A fesztivál különleges vendége lesz Ben Holder, elismert angliai hegedűs, lélegzetelállító technikájának köszönhetően biztosan egy pillanat alatt füstölnek majd a húrok. Többszörös világbajnok boogie woogie táncosok, kiváló vendégzenészek, meglepetéselőadók, virtuóz hangszerszólók, zenei bravúrok, egy csipetnyi Amerika, blues, rockabilly, rock and roll, boogie woogie, és még hosszasan sorolhatnánk tovább… Gyere el, hiszen ez az élmény csak rád vár november 29-én és 30-án Győrben!

A Boogiefeszt az elmúlt másfél évtizedben a stílus elsőszámú és legismertebb rendezvényévé vált. Nem véletlen, hogy a műfaj sztárjai Európából és a tengerentúlról is szívesen jönnek az eseményre. Idén összesen 5 országból érkeznek fellépők.

A rendkívül pörgős és sok humorral fűszerezett előadások házigazdája idén is a Dániel Balázs Trió. A rendszeres fesztiválra járók tudják, hogy minden évben vadonatúj műsorral készülnek, és ez idén sem lesz másként. Garantálják, hogy benne legyen a boogie a lábadban!

Újdonságok

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén a pénteki élő zenés táncos rendezvény – Welcome Boogie Party néven - új helyszínen, a Bridge Klubban kerül megrendezésre. A szombati Boogie Show dupla előadásnak ismét a nagyszerű Győri Nemzeti Színház ad otthont. Idén újdonságként nem kell egy lépést sem tenni másik helyszínre a nagykoncertek után, ugyanis az afterparty a színház Csillár-szintjén lesz, így az esti előadás után azonnal indul az élőzenés party.
Itt bármi megtörténhet… és meg is fog!

2024. november 29-30-án garantáltan felhőtlen szórakozásban lesz részed, ha ellátogatsz a Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál programjaira.

A rendezvény fővédnöke: Dr. Dézsi Csaba András, Győr Megyei Jogú Város Polgármestere.

Töltődj fel zenével és boogie woogie-val a 16. Boogiefeszten!

szórakozásjókedvzenei bravúroknemzetközifesztiválvirtuóz hangszerszólókhumor

Helyszínek

A Boogiefeszt egy fergeteges táncos partyval indul péntek este. A Welcome Boogie Party helyszíne a Bridge Klub lesz, ahol nagy tánctér várja a bulizni vágyókat.

A 16. Boogiefeszt fő eseményének - a szombati Boogie Show előadásoknak - idén is a Győri Nemzeti Színház ad otthont. Itt található a város legnagyobb és legjobban felszerelt koncertterme, fantasztikus színpadtechnikával és nézőtérrel.

Idén újdonságként a Boogie Afterparty a Győri Nemzeti Színház Csillár-szintjén lesz, így az esti előadás után rögtön kezdetét veszi a hajnalig tartó örömzenélés.

A Boogiefesztnek köszönhetően Győr a boogie woogie magyarországi fővárosává vált. A város számos látnivalót és kikapcsolódási lehetőséget kínál a fesztiválra látogatóknak.
flip-flop-and-fly.jpg
mamadontwant.jpg

Programok

A két napos fesztivál több izgalmas programot is kínál. Nézd meg az összes programot ide kattintva!

Welcome Boogie Party: 2024. november 29.

Boogie Show: 2024. november 30.

Boogie Afterparty: 2024. november 30.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülhess a legfrissebb eseményekről és bejelentésekről!

Támogatóink